Jakt Pistol 20mm Weaver Picatinny Rail til 11mm Dovetail-Adapter Jernbane Mount for Omfanget Tilbehør


Merkelapper: ac-adapter, - adapteren batteriet, adapter 5 25 3 5, Billige ac-adapter, Høy Kvalitet-adapteren batteriet, Kina-adapter 5 25 3 5 Leverandører.

112.75kr
  • På lager
  • s837


  • Pakke Størrelse: 10cm x 6cm x 3cm (3.94in x 2.36in x 1.18in)
  • Pakken Vekt: 0.1kg (0.22lb.)
  • Enhet Type: Par

  • Merkenavnet: TAC VEKTOR OPTIKK
  • Modell Nummer: SCOT-04
  • farge: Svart

Weaver (Picatinny) til Dovetail-Adapter (SCOT-04)

Full Metal, Nøyaktige

Kode: SCOT-04 Topp 11mm dovetail jernbane, nedre passer på 21mm picatinny og weaver skinne Lengde: 30mm per enhet (1.2 tommer) Høyde: 10 mm Vekt (netto): 50g (1.8 unse) ett par av Høy holdbarhet aluminium legering i sort matt og vakker utfylle Ett par salg støtsikker kan brukes på ekte brann

Selskapets Policy: Strebe etter Kundens Tilfredshet

Vi har rik erfaring på den internasjonale orden over hele verden. Vi kan levere for å APO-Boksen. Vi vil kombinere frakt kostnader for flere elementer kjøpet.

Før Frakt

Vi vil levere varen til kunden i ett eller to business-håndtering dag når betalingen er klarert. Vi vil kontrollere for nøye før den er sendt til deg.

Vi skal pakke den for godt tøff med normalt utseende, noe som er enkelt for fortolling. Hvis du trenger mer forespørsel ved pakking vennligst gi oss oppdatert på første gang.

Hvis det er mulig, vennligst forsyne oss med ditt telefon nummer kun for det formål ditt lokale postkontor behov. I tilfelle at du er fraværende og ikke i stand til å plukke opp elementet til din plassering i tid, post office, kan du ringe for påminnelse (for det Meste, post operatør vil bare sette et merke).

P. S: Vi holder høy sikkerhet og konfidensialitet for våre kunder personell informasjon.

Frakt-Modus

Hovedsakelig bruker vi EMS og Air Registrere e-Post for levering over hele verden. De drives av postkontor over hele verden. EMS Express kan spores på EMS nettsiden (Kina postkontor) og ditt lokale postkontor. Air Registrere e-Post kan spores ved ditt lokale postkontor. Begge trenger din underskrift for å godta.

Hvis du trenger spor nummer, kan du sende en e-post eller legg igjen en melding til oss for kjøp.

Vi kan også bruke andre ekspresslevering, for eksempel: UPS, DHL, TNT, FedEx og etc, mens kostnadene vil bli høyere. Du skal kontakte oss først, hvis du trenger nevnt ovenfor service.

Shipping forsikring er valgfritt, og det er opp til kunden.

Hvis du trenger å vite detaljert frakt kostnader, kan du sende oss en melding.

Frakt Periode

Generelt sett, Kinesisk EMS Express tar ca 2 til 4 dager fra Kina til Asia land, ca 3 til 6 dager til Australia, USA eller Canada, ca 5 til 10 dager til Euro kontinent og om 6-12 dager til Sør-Amerika osv. Bli lagt merke til at noen land eller steder kan det ta lenger tid.

Frakt tid, kan det skje med noen unntak på grunn av den egendefinerte kontroller og postkontor forsømmelse. Du kan kontakte oss hvis du ikke har det på vanlige dager. Vi vil først sjekke det med spornummer. Hvis det ikke fungerer, vil vi sende sporet søknad på papir til postkontoret, som vil ta flere dager å erverve svar. Det er vanlig spore fremgang satt av den Kinesiske postkontor.

Sammenlignet med Hong Kong-Post Service, Kinesisk Kinesisk Air Registrere e-Post som er billigere og tregere enn EMS Express er rart for frakt periode og levering (hovedsakelig på grunn av den internasjonale fly). Noen ganger fort i 7 dager, og noen ganger senere enn 21 dager. Videre var det lite og dårlig informasjon om frakt tilstand. Vi har mange tilfeller at selv kunden får varen, system av post office fortsatt forteller at det bare var sendt fra Kina for flere dager siden. I så fall, vi håper kundene kan holde litt mer tålmodighet for mulige forsinkelser, siden vi ikke kan kontrollere frakt hastighet på postkontor og tilpasset utgivelsen. Mange takk på forhånd.

Betalingsmåte

Alipay er det første alternativet og prioritet for betaling. Vi kan også godta betaling via Pay-Pal eller Western Union eller Banken T/T Wire Transaksjon eller Kredittkort (i USA) etc.

Etter Salg Service

Bortsett fra menneskeskapte feil, vil vi bytte ut det defekte med en splitter ny en i løpet av 14 dager etter at du får våre produkt. I henhold til guild forskrifter kunden skal være ansvarlig for å returnere frakt gebyr.

Alle omfang og elementer har tre års garanti.

Til slutt, tilbakemeldinger og forslag er svært viktig for oss.

Takk igjen for din oppmerksomhet. Vi håper du vil nyte våre produkter.

Alle omfang og elementer har tre års garanti.

Til slutt, tilbakemeldinger og forslag er svært viktig for oss.

Takk igjen for din oppmerksomhet. Vi håper du vil nyte våre produkter.


Skriv en omtale

Relaterte produkter