Tilpasset Handpainted oljemaleri Service for Portrett/Landskap/Stilllife - Omtalt Service av Ren Kunst Plass


Merkelapper: oljemaleri, custom painting, maleri, olje, billig olje maleri, Høy Kvalitet tilpasset maleri, Kina maleri, olje Leverandører.

2 254.99kr
 • På lager
 • s790


 • Pakken Vekt: 1.0kg (2.20lb.)
 • Enhet Type: stykket
 • Pakke Størrelse: 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)

 • Technics: Hånd Malt
 • Type: Olje Malerier
 • Merkenavnet: ren kunst plass
 • Materiale: Lerret
 • Frame mode: Uten ramme
 • Opprinnelsessted: Fujian, Kina (Fastlandet)
 • Modell Nummer: tilpasset
 • Støtte Base: Lerret
 • Middels: Olje
 • Fag: Portrett
 • Form: Rektangel
 • Stil: Realist
 • Ramme: No
 • Original: No
 • Kalligrafi og maleri type: Lerret Maleri
 • Størrelse (Tommer): 24x36
 • Skjema: Enkeltrom

Hvis du trenger Berømte mesterverk reproduksjon olje maleri, kan du klikke her:

Kjære Kunder, tilbyr vi en kjennetegnet service for tilpasning,for å slå din fotografi / digitale bilder til oljemaleri på lerret, 100% handpainted av våre profesjonelle kunstnere, som er med rik dyktighet og erfaring. Barn portrett,bryllup, portrett ,familie,portrett, personlig portrett paintig... av ulike typer er tilgjengelig her. Uansett art maleri reproduksjon du trenger,du trenger bare å gi oss et bilde,kan vi gjøre det for deg.

Et stykke handpainted oljemaleri er egnet for samling/ dekorasjon,viser høyere grad, en del av stående olje paininting kan også være en unik gave til din kjæreste/barn/foreldre/venner... det må være en svært minneverdig tilstede!

Prisen er avhengig av størrelsen og bilde,vennligst be om vår service for mer informasjon.

Gode Nyheter:

Vi er nå å ha et salg, markedsføring, for denne tilpassede olje maleri,kan du få en bit av 20x24inch (50x60cm) skriv ut maleriet som gave !

Eksempel:

Elskere Stående oljemaleri

Gutt stående oljemaleri

Lady stående oljemaleri

Jente stående oljemaleri

Baby portrett oljemaleri

Mer Portrett tilpasning eksempel kan du kontakte vår service!

100% HÅNDLAGET STÅENDE OLJEMALERIER PÅ LIN LERRET !

Merk: prisen er oppgitt for en figur i ett bilde .

Ekstra 40% belastes for en mer ansikt

Tilstand : Ny - God Kvalitet

Materialer : Ingen strekk.

Sidene av lerretet er olje malt.

Ingen ramme!

Størrelse: Tilpasset, kan du kontakte meg.

Strukket : IKKE INKLUDERT! Vennligst kontakt meg hvis rammen tjenesten nødvendig.

- Betalingsmåter - Escrow

Vi foretrekker Escrow betaling (rask, enkel og trygg). Vær oppmerksom på at eventuell refusjon vil bli utstedt på samme måte som kjøperen har betalt oss.

Kredittkort :

Vi kan ta imot alle typer store kredittkort (Visa/Master/Discover/American Express) via Sperret, og du er fortsatt i stand til å betale med kredittkort som gjest medlem av Escrow når du glemmer Sperret passord eller du ikke har en Sperret konto satt opp.

Alle andre betalingsmåter og valg:

For alle andre betalingsmetoder, vennligst send meg først før kjøp for å sørge for at jeg ville ta imot betaling valg.Vanligvis er vi ikke tilbyr henting tjenesten.

- Frakt og Håndtering - Shipping metode: Vi støtter utsendelse av Kina Post Air Mail, DHL, UPS eller EMS,kan du velge ett riktig for ditt land/område. Det anbefales å ta kontakt med oss for å bekrefte din foretrukne forsendelse metode,og hvis du har spesielle ønsker av shipping company,vi vil prøve vårt beste for å hjelpe.

Shipping Tid: Maleriet vil bli sendt direkte fra kunstner til deg i løpet av 7-10 arbeidsdager etter at betalingen har blitt fjernet (hver av våre artister har sin egen plan for frakt, også vi ønsker at våre artister til å fokusere på å lage et kunstverk i stedet for frakt pakker, noe vi setter pris på din tålmodighet). Det kan ta lengre tid hvis elementet er et tilpasset eller spesiell rekkefølge. Det kan ta 5-10 virkedager på elementet for å ankomme avhengig av ditt land/område.

Frakt Transportør : Varen vil bli levert av express-tjenester, hvert element vil bli behandlet & pakkes (via et rør, eske, etc.) for å garantere at du får varen i god stand!

Telefonnummer: For en rask levering og leveringstid, vennligst oppgi ditt dagtid telefonnummer sammen med din betaling for flyselskapets levering hensikt.

Tilpasset Forsinkelse: Selger ikke har kontroll over tilpassede inspeksjon forsinkelse. Noen ganger er varen vil bli returnert til selger på grunn av den åpnet pakker (eller kanskje skadet), må du være tålmodig for å kommunisere med selgeren i tilfelle

- Tilpasning & Reproduksjon & Engros & andre Henvendelser -

Hvis du ønsker å: bestill vårt maleri i en annen størrelse/stil; konvertere din favoritt bilde i høy kvalitet oljemaleri på lerret; reprodusere eller tilpasse alle maleriet; for flere kopier av våre oljemalerier med tilpasset størrelse, må strekk eller ramme tjenester; andre krav...

Vennligst ta kontakt med oss,vil vi svare deg så snart vi mottar din melding,(i 24 timer). Vi vil skape en spesiell kjøpe-det-nå-listen, og bekreft riktig pris og transport av metoden med deg.

- Tilbakemeldinger - Vi legger stor vekt på hver Kunde,slik at vi leverer høy kvalitet elementer for alle.Din tilfredshet er veldig viktig for oss,takk for din forlate positiv tilbakemelding om du er fornøyd . Hvis det er noen problemer med bestillingen,for vi er så lei meg, men vennligst sørg for å kontakte oss før du forlater negative tilbakemeldinger .Vi vil gjøre vårt beste for å løse enhver tvist og gjøre deg fornøyd.Vi håper det ikke bare være en transaksjon, men også gjøre livet ditt bedre.


Skriv en omtale

Relaterte produkter