RU Hvit Nytt FOR lenovo S12 N7S Bærbare pc-Tastaturet russisk


Merkelapper: ru-tastatur, Bærbare Pc-Tastatur, russiske bærbare pc-tastatur, Billige ru tastatur, Høy Kvalitet bærbare pc-tastatur, Kina russiske bærbare pc-tastaturet Leverandører.

87.94kr 93.58kr
  • På lager
  • s79


  • Pakken Vekt: 0.3kg (0.66lb.)
  • Enhet Type: stykket
  • Pakke Størrelse: 45cm x 20cm x 5cm (17.72in x 7.87in x 1.97in)

  • Kompatibel Merkevare: Lenovo
  • Modell Nummer: S12
  • Standard: Russisk Standard

Modellen har en rekke produsenter, ulike produsenter av tastaturet, noen av plasseringen vil være forskjellige. Men det vil ikke påvirke tastaturet alle funksjonene. Fabrikken er tilfeldig sendt. Hvis du har spesielle krav, vennligst kontakt vår kundeservice.

Kjære kunde,er jeg glad for at du kan velge våre produkter. Vi håper at vi kan gi deg med best kvalitet produkter og det mest perfekte service for å hjelpe deg med å løse problemet ditt.

MERK: Alle våre tastaturer er for den spesifikke type datamaskin, må du kontrollere kjøpet ditt når du sjekker fysisk bilde av vår forbindelse. Vi kan ikke hjelpe deg med tap hvis modellen er feil for kunden.

Alle våre tastaturer er helt nye ubrukte tastaturer. For å unngå skader på produktet under transport,bruker vi en spesiell emballasje materiale å pakke produktet.

Enkelt pakke:

Bulk emballasje:

Alle våre produkter garanti for tre måneder, produktet i løpet av garantiperioden, har vi noen spørsmål vi kan hjelpe deg med å erstatte nye produkter (unntatt kunstige skade)

Hvis du har noen problemer med tastatur, kan du kontakte oss så snart som mulig, vil vi umiddelbart hjelpe deg å takle problemet ditt.

Vi tilbyr følgende måter logistikk tjenester:

Navnet på logistikk Transport time søk nettstedet

Kina Innlegg Registrert Air Mail 20-90days www.17track.net

10-30days www.17track.net

10-30days www.ems.com.cn

7-20days www.dhl.com

7-20days www.fedex.com

7-20days www.ups.com

7-20days www.tnt.com


Skriv en omtale

Relaterte produkter