Mote Menn Lave veksten Leopard Skjøte Se-gjennom Mesh Posen Undertøy Truser


Merkelapper: posen pakking, posen halskjede, undertøy pris, Billige pouch pakking, Høy Kvalitet posen halskjede, Kina undertøy pris Leverandører.

58.16kr
 • På lager
 • s722


 • Pakke Størrelse: 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
 • Pakken Vekt: 0.1kg (0.22lb.)
 • Enhet Type: stykket

 • Mønster Type: Solid
 • Modell Nummer: LE923
 • Størrelse: M, L, XL
 • Kjønn: Menn
 • Briefs & Boksere: Truser
 • Materiale: Nylon,Polyester,Spandex

Personlig navn som brukes for "Fra" på skipet label Sendt i vanlig polstret (umerket) konvolutt Privat liste, så ingen vil vite hva du har kjøpt, er Personvern viktig, bare du vet hva som er i pakken!

Beskrivelse

Detaljer:

* Funksjon: Leopard Skjøte Se-gjennom Mesh Design , Veldig Mote og Sexy,

* Tilstand: 100% ny og høy kvalitet

* Materiale: 80% Polyamid + 20% Elastine

* Antall: 1*Undertøy

* Farge: Svart Leopard / Gull Leopard (Som bildet viser)

* Størrelse for Livet:

M (28.3 tommers~på 32,2 inch) / ( 72 cm~82cm)

L (29.9 tommers~33.8 inch) / (76cm~86cm)

XL (31.4 tommers~36.2 inch) / (80cm~92cm)

Størrelsen er Asia-Størrelse, må du velge riktig størrelse og farge.

*vi anbefaler å bestille en størrelse opp.

*størrelse valg for denne auksjonen er i OSS standard størrelse. Vennligst ignorere størrelse tag på thong som det er i Asia størrelse.

Frakt:

1. FRAKT VERDEN OVER.

2. Bestillinger behandles rettidig etter betaling bekreftelse.

3. Vi bare sender til bekreftet ordre-postadresser. Bestillingen din adresse MÅ MATCHE din leveringsadresse.

4. Bildene som vises er ikke selve artikkelen og bare for din referanse.

5. SERVICE TRANSITT TID er gitt av transportøren, og utelukker helger og ferier. Transitt-tiden kan variere, særlig i løpet av ferien.

6. Hvis du ikke har mottatt din forsendelse innen 30 dager fra betaling, vennligst kontakt oss. Vi vil spore forsendelsen og komme tilbake til deg så snart som mulig med et svar. Vårt mål er kundetilfredshet!

7. På grunn av lagerstatus tid og forskjeller, vil vi velge å sende varen fra vår første ledige lager for rask levering.

Retur og Refusjon:

1. Du har 7 dager for å ta kontakt med oss og 30 dager til å returnere det fra den dato den ble mottatt. Hvis dette elementet er i din besittelse mer enn 7 dager, det er vurdert brukt, og VI VIL IKKE gi DEG EN REFUSJON ELLER ERSTATNING. Det er INGEN UNNTAK! Frakt kostnader er bærer av både selger og kjøper i to.

2. Alle returnerte varer MÅ VÆRE i originalemballasjen, og du MÅ GI oss shipping sporingsnummer, spesiell grunn for retur, og po#.

3. Vi vil refundere DITT FULLE VINNENDE BUD, ved mottak av varen i sin opprinnelige tilstand og emballasje med alle komponenter og tilbehør er inkludert, ETTER at BÅDE Kjøper og Selger avbryte transaksjonen fra StartEngros.net. ELLER, du kan velge å ha en erstatning.

4. Vi vil bære all frakt kostnader om produktet(ene) er (blir) ikke som annonsert.

Garanti:

1. 12 måneder Produsentens begrensede Garanti for defekte varer (unntatt elementer skadet og/eller misbrukt etter mottak). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres innen garantiperioden (og i original emballasje, hvis det er mulig). Du må fortelle oss hva feilen er, og gi oss ditt ordrenummer. VI REPARER ELLER SKIFT IKKE UT VARER MED UTGÅTT GARANTI.

Du samtykker i alle de ovenfor nevnte retningslinjer ved bestilling på StartEngros.net!

Tilbakemeldinger:

Vi opprettholde høye standarder for forskning og arbeide for 100% kundetilfredshet! Tilbakemelding er veldig viktig, ber Vi om at du kontakter oss umiddelbart FØR du gir oss nøytrale eller negative tilbakemeldinger, slik at vi kan tilfredsstillende adresse dine bekymringer.

Det er umulig å løse problemer hvis vi ikke vet om dem!


Skriv en omtale

Relaterte produkter