KAISH Tre Truss Rod Dekke Rosewood Akustisk Gitar Truss Rod Dekke Nye


Merkelapper: Gitar Truss Rod, Truss Rod, gitar truss rod cover, Billige gitar truss rod, Høy Kvalitet truss rod, Kina gitar truss rod dekke Leverandører.

32.89kr 36.55kr
  • På lager
  • s698


  • Enhet Type: stykket
  • Pakken Vekt: 0.005kg (0.01lb.)
  • Pakke Størrelse: 18cm x 18cm x 3cm (7.09in x 7.09in x 1.18in)

  • Modell Nummer: Stang Deksel
  • Type: Stang Deksel
  • Merkenavnet: KAISH

Materiale: Rosentre (Skruer er ikke inkludert)

Dimensjon: 51.75(mm) x 29.5(mm) x 2(mm)

Skruehull avstand (fra senter til senter): 17.5(mm) x 40(mm)

Kontroller målene nøye før du bestiller elementet

Truss Rod Dekke X 1

Betaling må være mottatt innen 7 dager etter auksjoner avsluttet. vi vil sende den så snart som mulig etter at du har betalt.

Vi leverer innen 2 virkedager . De fleste av våre varer sendes via vanlig økonomi Air Post uten sporing referanse, hvis du ønsker å legge til en sporing referanse til pakken, ekstra $4.00 vil være nødvendig for frakt. Vennligst betaler mye oppmerksomhet til dette begrepet før du kjøper.

Kan vi ikke godta kombinere frakt. Hvis du vil be for engros pristilbud, vennligst kontakt oss for å bekrefte frakt første.

Importer avgifter, skatter og avgifter er ikke inkludert i posten pris eller fraktkostnader. Disse kostnadene er kjøpers ' s ansvar. Vennligst ta kontakt med landets tollsted for å finne ut hva disse ekstra kostnadene vil være før budgivning/kjøp.

Vi vil sendes til den adressen som er oppgitt under betalingsprosessen, snarere enn din PayPal leveringsadresse.

Dette er en internasjonal innlegg fra Kina til hele Verden.Normal leveringstid er ca 10-20 virkedager til United Sates og 15-25 virkedager til andre land, vær sjenerøs med å forstå det.

Kontroller bestillingen din straks du mottar dem. Alle krav (skadet, mangler eller feil elementer), må fremsettes innen 7 dager fra den datoen du mottar dem.

Defekt Rekkefølge:

Hvis den rekkefølgen du har mottatt en produsentens feil, vennligst send oss bilder av den defekte varen umiddelbart. Vi trenger deg til å sende tilbake den defekte delen før du sender vi deg en erstatning. Så snart vi mottar den defekte delen og inspisere det, vil vi få en erstatning på vei til deg.

Skadet under Transport:

Inspisere pakken din(e) før du godtar det. Hvis du ser noen skade og/eller tegn på uautorisert inngrep på den ytre emballasjen du MÅ gjøre sikker på at leveransen person gjør et notat av dette skade på følgeseddelen. Når du har gjort at merk av skade er på følgeseddelen, forteller levering driveren at du nekter å akseptere skadet pakke, så ta kontakt med oss umiddelbart. Så snart vi bekrefter med våre transportør, vil vi få en erstatning på vei til deg.

Mangler Bestillinger:

Hvis du har mottatt deler av en ordre, kontakter du oss umiddelbart. I dette tilfellet, vennligst send oss bilder av delvis for du har mottatt. Så snart vi bekrefter med våre frakt dept., vi vil få en erstatning på vei til deg.

Feil Ordre:

Hvis du mottar en vare som du ikke har bestilt, ta kontakt med oss umiddelbart. I dette tilfellet, vennligst send oss bilder av varen du har mottatt. Så snart vi bekrefter med våre frakt dept., vi vil få en erstatning på vei til deg.

I et ord, Hvis du har noen problemer, vennligst kontakt oss først! vi vil løse dine problemer så snart som mulig. Vennligst ikke åpne tvisten lett før du tar kontakt med oss, det er ikke bidrar til å løse problemet. Takk for din forståelse!

Vi setter pris på alle forretninger med våre kunder, om du er fornøyd med våre produkter og service, vennligst la en positiv tilbakemelding og gi oss 5 stjerner score. Hvis du har problemer, vennligst sørg for å kontakte oss og vi vil prøve vårt beste for å løse problemer.

Hvis du har noen spørsmål eller problemer, Ta gjerne kontakt med oss,vil Vi svar du i 24 timer. Vennligst sjekk vår vilkår og beskrivelser nøye før du legger inn bud.


Skriv en omtale

Relaterte produkter