Fett Brenne Magen Spenne Tilpasset Midje Trimmer Belte Arbeider Lumbale Midje Belte Støtte i korsryggen, Spenne for ryggsmerter Gratis Frakt


Merkelapper: Lavere Tilbake Spenne, tilbake spenne, lavere tilbake, Billige nedre rygg seler, Høy Kvalitet tilbake spenne, Kina lavere tilbake Leverandører.

140.84kr 234.80kr
 • På lager
 • s571


 • Pakke Størrelse: 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
 • Pakken Vekt: 0.4kg (0.88lb.)
 • Enhet Type: stykket

 • Sesong: Våren/ Sommeren/ Høsten/ Vinteren
 • Størrelse: S, M, L, XL, XXL
 • farge: Lys rosa, Lys grønn
 • Merkenavnet: AO FEI TE
 • Modell Nummer: ABK-Y123
 • Materiale: Neopren,Elastisk Mesh Colth,magic pinner
 • Boned : 4 Fleksibelt Stål Bein
 • Sertifisering: CE FDA ISO1348
 • Sertifisering Tilgjengelig: Kvalitetssikring
 • Effekt: midje protector
 • Produkt navn: Fargerike Lumbale Makt belte
 • Element Type: Tannregulering & Støtter
 • Funksjon: Slanking
 • Sport Lumbale Belte: Mote Makt Belte

Aibokang PRESALE KVINNER MENN SPORT MIDJE TRENER TRENING XTREME MAKT BELTE AHSPER JUSTERBAR FITNESS MIDJE STØTTE ORANSJE STØRRELSE M ABK-Y123 GRATIS SHIPPING 1. Den Neopren Postpartum Midje Belte støtter lumbar support belte langs ryggraden for å gi stabilitet for dem som lider av smerter i korsryggen. 2. Den Neopren Double Pull Lumbale kjører midje belte Spenne kan justeres til ønsket nivå av støtte ved hjelp av høy kvalitet magic pinner fester og fungerer som et korsett for å styrke rygg og overkropp. 3. Postpartum Midje Belte Jobbe seg Tilbake Støtte Belte For Menn er en elastisk støtte i ryggen med ikke-stretch stoff på tvers av baksiden som er desighned for å gi ekstra støtte for korsryggen. 4. Arbeidsgruppen Støtte i Ryggen Belte For Menn bidrar til å tilrettelegge for en god sittestilling ved å hindre en slouched posisjon i korsryggen. 5. Ved å holde korsryggen i en oppreist eller utvidet stilling, reduserer belastningen plassert på smerte produsere structuires av lavere tilbake, slik som muskler, leddbånd, plater og nerve røtter. Funksjoner

1. Holdning Corrector - Støtte I Ryggen

2. Redusere Midje og Mage

3. Lett Uteksaminert Passer - Justerbar Kompresjon

4.Slitesterk og Fashionale Materialer

5.Hindrer Nedre Rygg mens du Løfter

6.Riktig holdning, å holde ryggraden justert og oppreist til alle tider.

7.Du beskytte den Lumbale Sone For feilaktig bevegelse.

1. Hvis du er satisfited med våre produkter og tjenester, pls forlate positive tilbakemeldinger og 5 stjerner , og 5 stjerner for detaljert vurdering av din ordre. Når du viser oss screenshot av både 5 stjerner, vil vi gi deg RABATT på din neste ordre.

2. Hvis du ikke er fornøyd våre produkter, pls kontakt oss før du forlater nagative tilbakemeldinger eller gjøre detaljert vurdering . Vi garanterer vi vil 100% løse alle problemer for deg.

1. Forbereder Tid: vi trenger 3-7 virkedager for å forberede din ordre i henhold til våre mange bestillinger hver dag.

2. Gratis Frakt Over Hele Verden For

3.APO/FPO/DPO Frakt

Vi beklager at P. O. Bokser og militære adresser (APO,FPO) kan ikke leveres. For OSS territorier, pls igjen en kommentar når du plasserer ordren. For eksempel, hvis du var i Guam, Puerto Rico, du kan staten Guam, Puerto Rico i landet. Kunder fra Brasil bør legge igjen en melding for å gi oss ditt 11-sifrede CPF som tilpasset behov for det.

Om Toll

Vær så snill å forstå, men toll er ute av vår kontroll, kan vi ikke garantere ingen skatt, avgift, og vil ikke bære noen skatt, avgift. Men vi vil refundere betalingen for ekspresslevering(hvis du har betalt) til din konto innen 24 timer. Vi oppriktig beklager eventuelle ulemper dette medfører for deg.

Merk:

Hvis du velger gratis frakt alternativ, og pakken vil ba direkte levert hjem bare for én tid eller det skal sendes til ditt lokale postkontor så må du ta deg sporingsnummer og personlig ID for å samle elementene. Vi vil informere deg umiddelbart så snart pakken din har blitt sendt ut.

Hvis du velge express shipping, pls-husk å legge igjen din kontaktinformasjon antall, dette er nødvendig for express levering.

Vår butikk selger basert på deres utmerkede design og utprøvd pålitelighet. Så kvalitet er garantert. Også vi har et QA-teamet for å teste dine bestilte produkter fungerer som de skal før de blir pakket og sendt til deg. Men du må bekrefte din dree størrelse nøye før du kjøper ( en størrelse måling vil være showet under hvert elementer ).

Atten: vi kan ikke akseptere exchange eller avbryte etter din ordre er blitt sendt.

Følgende informasjon er nødvendig når du tenker på problemet:

*Ordrenummer

*Elementet er SKU nummer

*Bilde av defekte perler.

Hvis du har noen spørsmål angående retningslinjer for retur, pls føler treet til å kontakte oss!

Hvis du er ikke 100% fornøyd med kvaliteten på ditt kjøp fra OSS, kan du returnere eller bytte varene dine innen 30 dager fra levert dato.

Hvis du er ikke 100% fornøyd med kvaliteten på ditt kjøp fra OSS, kan du returnere eller bytte varene dine innen 30 dager s fra levert dato.

Forespørsel:

* 1. Elementer er mottatt innen 30 dager fra levert dato.

* 2. Elementer som er mottatt ubrukt, uskadet og i original innpakning.

* 3. Retur betales av kjøper.

Merk: Strømper, smykker, badetøy, Undertøy og skjønnhet elementer er ikke i stand til ba returneres eller byttes

Vi er fabrikken, vi har vår egen merkevare, og vi kan også tilby OEM/ODM produkter som dine krav. Hvis du trenger et videresalg av produktene våre, vennligst kontakt oss.

Vi vet at den viktigste delen av vår suksess er vår kunde. Dette er grunnen til at vi er fokusert på å levere en spennende shopping opplevelse, og å sørge for at våre høye standarder for kvalitet, verdi for pengene og service er alltid oppfylt.

Ledet av et team av svært dedikert og motivert gruppe av individer vi er godt fokusert på kundens behov. Vi håper at med kontinuerlig utvikling og innovasjon vi vil fortsette å utvide seg og bringe vår unike erfaring til kunder over hele verden.


Skriv en omtale

Relaterte produkter