Hot selge gratis frakt*******3 RAD stor 11-13mm Naturlig south sea barokk south sea hvitt perlekjede AAA


Merkelapper: sea pearl halskjede, aaa halskjede, aaa perlekjede, Billige havet perlekjede, Høy Kvalitet aaa halskjede, Kina aaa perlekjede Leverandører.

172.69kr 215.92kr
 • På lager
 • s541


 • Enhet Type: stykket
 • Pakke Størrelse: 18cm x 12cm x 5cm (7.09in x 4.72in x 1.97in)
 • Pakken Vekt: 0.1kg (0.22lb.)

 • Metaller Type: sølv
 • Formen\mønster: Runde
 • Stil: Klassisk
 • Fine eller Mote: mote
 • Funksjon: Pearl
 • Modell Nummer: AAA+
 • Anheng Type: Solitaire
 • Kompatibilitet: Perle Halskjede
 • Pearl Type: Ferskvannsperler
 • Materiale: Pearl
 • Kjønn: Kvinner
 • Element Type: Anheng

I dag, ferskvann perler er blitt mer og mer fasjonable for folk rundt om i verden. 95% av ferskvann kulturperler dyrkes i Kina. Den årlige produksjonen er rundt 1500 tonn.

- Med god kvalitet og rimelig pris, ferskvann perle har blitt et populært alternativ til Akoya perle og sør-sea pearl. Ferskvann perle har skapt en fornyet mote i perler verden som et rimelig alternativ til kostbare saltvann perler, som Akoya, South Sea Pearl og Pearl.

Omsorg for Din Perler

Selv kulturperler med tykkere belegg er mer sårbare enn de fleste andre edelstener, så må du håndtere dem nøye for å holde dem i best mulig stand.

Din perler vil bo renere hvis du setter dem på etter at du har brukt din makeup og parfyme.

Pass på å ta av deg pearl ringer før du bruker hånden og kroppen kremer.

Tørk av perler med en myk, lofri klut så snart du tar dem av. Kluten kan være fuktet med vann, eller det kan være tørr. Hvis det er fuktig, la perler lufttørke før du setter dem bort.

Skitne perler kan rengjøres med en mild såpe og vann (prøv Elfenben flak).

Aldri rengjøre perler med løsninger som inneholder ammoniakk eller sterke vaskemidler.

Ikke legg perle smykker i en ultralydutstyr renere.

Ikke bruk skure-eller gni perler med slipende klut. Begge kan slites bort de nacre belegg, slik at du med en vanlig jakt perle. Lagring Av Perler

Ikke lagre dine perler med andre smykker, fordi de kan være oppskrapet lett når metall eller edelstener gni mot dem. Finn en spesiell plass i dine smykker-boksen for perler, eller holde dem i en myk bag laget fra chamois eller et annet ikke-slipende materiale.

Din fine pearl halskjeder bør være restrung med jevne mellomrom slik at du er sikker på silke eller nylon ledningen som holder dem er i god form.

Restring Din Perler Og Knute For Sikkerhet

For å hindre strand brudd, er det en god idé å ha din perler restrung med jevne mellomrom-kanskje en gang i året eller så, hvis du bruker dem ofte. Knotting strand mellom hver perle vil hindre alle av perler fra å falle av strand i tilfelle strand pauser. Også, knotting hindrer perler fra gni mot hverandre og forårsaker skade. En liten bit av omsorg kan gå en lang vei mot å sikre at deres perler forbli trygg og lyse i mange år framover! Våre pearl halskjeder er alle knyttede.

PEARL SONER med 6 års erfaring i ferskvann perle ' s circle i Kina, vi tilbyr et komplett utvalg av Perle Smykker med høyeste kvalitet og svært rimelige priser. Alle våre eBay oppført elementer er plassert i vårt verksted i Kina.

Vi kjøper store mengder perle fra pearl bønder direkte, slik at kostnadene våre er godt kontrollert. Vi så pass gode rabatter til våre kunder på eBay. Det betyr at alle våre kunder på eBay vil nyte fordelen. Som ingen agent engasjement, vår perler er på den lave pris og med samme fin kvalitet som de som selges i high-end smykker butikker.

Hver del av vår fine Perle Smykker er nøye utformet av våre dyktige designere og hånd knyttede i vårt eget verksted. Derfor, kjøpe fra oss betyr å kjøpe direkte fra kilden med rimelig pris.

Vi ønsker velkommen detaljhandel, engroshandel og tilpasset for. Vi har en stor perle inventar og har nye ankomster hver uke. Vi har en "Problemfri" 14 dager retur/refusjon og aldri å be om utsetting gebyr. Vennligst bla gjennom vårt utvalg av Perle Smykker som er like vakre som de er rimelige.

Vi tilbyr en 100% Tilfredshet og Ingen Fare Pengene Tilbake-Garanti.

Betaling må gjøres innen 7 dager etter vinnende bud, hvis du ønsker å kjøpe mer enn ett element, kan du skrive til oss. Kan du vente til den andre auksjoner for å avslutte og betaler oss for alt på én gang. Den kombinerer betaling må skje innen 14 dager etter at de første elementene ferdig.

Elementet er gratis frakt med air mail fra Kina postkontor. Lavere Frakt og Håndtering Priser

Vi kan utveksle returnerte elementer for deg hvis det er et problem med et element. Hvert element vi tilbyr er støttet av en 100% fornøyd garanti. Hvis elementet ikke er riktig, eller hvis du ikke liker det for noen grunn, kan du kontakte oss umiddelbart for å få returinstruksjoner og vi vil gjøre det som er riktig for deg. Elementer må være sendt til oss i original og uskadet tilstand innen 14 dager. vi vil jobbe med deg for å sikre at alle problemer er løst. Vær oppmerksom på at frakt er ikke refunderbart.

Det er vår oppgave å sørge for at alle dine spørsmål er besvart på en riktig måte. Ta gjerne frem alle dine spørsmål og kommentarer med oss via eBay, men du kan ikke skjule din e-postadresse.

Vi svarer på e-post mandag-fredag (ikke i helger eller på helligdager).

Takk for at du besøker vår nettbutikk. For pakken din, trenger vi alltid 15-20 minutter å pakke om vi er profesjonelle nok, fordi vi skal doble bekrefte adressen din, og fyll opp i 4 eksemplarer av toll søknadsskjema. Etter at pakken er sendt, må vi spore det nesten hver dag. Om travel dag alle sammen, vi føler deg glad for å lage innhold for våre ansvarlig tjeneste.

Hvis du er fornøyd med min varer og service, vennligst gi meg fem stjerner for å oppmuntre meg til å gjøre det bedre og bedre. Og under fem stjerner viser en dårlig stående for meg, i så fall kan du gjerne kontakte meg for å løse det.

Takk skal du ha veldig mye igjen.

Illustrasjonen viser hvordan du la meg tilbakemelding, følg, thx


Skriv en omtale

Relaterte produkter