Maizhi Hot Salg 3 Knapper Transit Connect Satt Ekstern Bil-Tasten Shell Styling Dekning For Ford Transit Blå Bokstaver Uten Logo


Merkelapper: Deksel For, deksel dekker, dekker for bilnøklene, Billige dekk for, Høy Kvalitet deksel dekker, Kina dekker for bilnøklene Leverandører.

17.66kr 19.83kr
 • På lager
 • s495


 • Pakken Vekt: 0.03kg (0.07lb.)
 • Enhet Type: stykket
 • Pakke Størrelse: 20cm x 10cm x 2cm (7.87in x 3.94in x 0.79in)

 • R/C Funksjon: uten
 • Land/Region av Bil Produksjon: Kina
 • Materiale Type: ABS+Metall
 • Andre Del Nummer: For Ford Transit Blå
 • Utveksling Varenummer: For Ford Transit Blå
 • Tilpasning: No
 • Produsenten Varenummer: For Ford Transit Blå
 • Merkenavnet: MAIZHI

vennligst sjekk din nøkkel frist og få orden

Montering:

For Ford Transit Blå

Og andre modellen med de samme spesifikasjonene av viktige tom, og batteriet holder oppført nedenfor avsnitt...

Tilstand: 100% Splitter Ny Farge: vis bildet Knappene: 3-Knapper-Tasten Tom: Ja-Logo Klistremerke: Ingen Transponder Chip: Ingen Elektronikk/Batteri: Ingen Funksjoner: 1.Beste erstatning for en nøkkel med brukket knapper eller slitt viktige saken. 2. Viktige saken og uklippet nøkkelbladet bare.Ikke elektronisk internals. 3.Få bladet kuttet av lokale locksmith/forhandler eller bytte blad med den opprinnelige. 4.Ta den interne electron(inkluderer startsperre/transponder chip) fra originale fjernkontrollen og legg dem til våre viktigste shell,så er du klar! Viktig Merknad: 1. Dette elementet ikke er en ekstern,det er bare en ekstern nøkkel deksel som erstatning. 2.Det er INGEN indre (ekstern/elektronikk/transponder chip)enhet inni. 3. Bildet er av den virkelige produktet. Ikke lastet ned fra internett. Vennligst sammenligne din nøkkel shell, sørge for at varen er den samme som vårt produkt før du kjøper. Pakken Inkluderer: 1 X-Tasten For Shell

1. FRAKT VERDEN OVER. (Bortsett fra enkelte land og APO/FPO) 2. Bestillinger behandles rettidig etter betaling bekreftelse. 3. Vi bare sender til bekreftet ordre-postadresser. Bestillingen din adresse MÅ MATCHE din leveringsadresse. 4. Bildene som vises er ikke selve artikkelen og bare for din referanse. 5. SERVICE TRANSITT TID er gitt av transportøren, og utelukker helger og ferier. Transitt-tiden kan variere, særlig i løpet av ferien. 6. Hvis du ikke har mottatt din forsendelse innen 30 dager fra betaling, vennligst kontakt oss. Vi vil spore forsendelsen og komme tilbake til deg så snart som mulig med et svar. Vårt mål er kundetilfredshet! 7. På grunn av lagerstatus tid og forskjeller, vil vi velge å sende varen fra vår første ledige lager for rask levering.

1. Du har 7 dager for å ta kontakt med oss og 30 dager til å returnere det fra den dato den ble mottatt. Hvis dette elementet er i din besittelse mer enn 7 dager, det er vurdert brukt, og VI VIL IKKE gi DEG EN REFUSJON ELLER ERSTATNING. Det er INGEN UNNTAK! Frakt kostnader er bærer av både selger og kjøper i to. 2. Alle returnerte varer MÅ VÆRE i originalemballasjen, og du MÅ GI oss shipping sporingsnummer, spesiell grunn for retur, og po#. 3. Vi vil refundere DITT FULLE VINNENDE BUD, ved mottak av varen i sin opprinnelige tilstand og emballasje med alle komponenter og tilbehør er inkludert, ETTER at BÅDE Kjøper og Selger avbryte transaksjonen fra StartEngros.net. ELLER, du kan velge å ha en erstatning. 4. Vi vil bære all frakt kostnader om produktet(ene) er (blir) ikke som annonsert.

Vi opprettholde høye standarder for forskning og arbeide for 100% kundetilfredshet! Tilbakemelding er veldig viktig, ber Vi om at du kontakter oss umiddelbart FØR du gir oss nøytrale eller negative tilbakemeldinger, slik at vi kan tilfredsstillende adresse dine bekymringer. Det er umulig å løse problemer hvis vi ikke vet om dem!


Skriv en omtale

Relaterte produkter