Høy Kvalitet Holiday Champagne Barokk Marie Antoinette Kjole 18. Århundre Renaissance Historiske Perioden Kostymer


Merkelapper: Marie Antoinette, renessansen kostymer, Renaissance drakt, Billige marie antoinette, Høy Kvalitet renessansen kostymer, Kina renaissance drakt Leverandører.

1 672.45kr
 • På lager
 • s473


 • Pakke Størrelse: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
 • Enhet Type: stykket
 • Pakken Vekt: 1.2kg (2.65lb.)

 • Størrelse: Plus size XS/S / M / L / XL/2XL/3XL/4XL/5XL (9 sizes)
 • Tegn: Marie Antoinette
 • anledninger: Kvelden Prom Party Kjole Homecoming Kjoler Cocktail
 • Modell Nummer: Marie Antoinette
 • Kjønn: Kvinner/damer/mor/datter/kvinne
 • Materiale: Satin
 • Egnet for: daglig,arbeid -, forretnings -, kontor,OL,sexy club party
 • Kilde Type: Holiday
 • Element Type: Sett
 • Spesialtilbud På Hoteller I Bruk: Kostymer
 • Beste Gaven For: damer/mor/datter/venninne/husmor
 • Komponenter: Kjoler

Kjære Kunde,

Velkommen til vår butikk. Før du plasserer ordren. Vennligst les dette nøye. Hvis du har noen problemer eller spørsmål,ta gjerne kontakt med oss.

1. De fleste av kjole saksbehandlingstid er 5-10 dager . Hvis du trenger kjole haster, Vennligst ta kontakt med oss før du kjøper den.

2.Alle våre viktoriansk kjole, Kjole, Prom Dress custom-made. Hvis du trenger custom-made. Når du plasserer din bestilling,Vennligst la oss melding til oss som inkluderer byste,midje,hofte,skulder bredde og høyde. (du må sørge for at størrelsen du oppgir er korrekt).

3.hvis du er en drop shipping selger, kan du kontakte oss og vi vil gi deg en fin bulk pris.

Ha en god shopping!

Måling:

Kjole størrelse gjør i henhold til dine mål , må du gi oss dine mål

( inch eller cm ):

Full Byste: _____ cm.

Midje: _____ cm .

Hofter: _____ cm.

høyde: _____ cm.

Skulder til Skulder: _____ cm.

Følg måling instruksjoner, og måle deg nøye!

Merknad:

1.Skreddersydde service tilbys, inkludert størrelse, farge og fest endre .Alle farger og alle størrelser tilbyr du kan velge fra vår fargekart, mens det kan trenge ekstra avgift hvis endringen er svært spesiell.

2.Høy kvalitet stoff og materiale som brukes

3.Vanligvis skreddersydde dress i henhold til din bestilling kvantitet behov 7-15 dager.

Emballasje:

Våre produkter er pakket i plastpose. eller hvis du har noen spesielle krav, bare fortell oss, vil vi pakke i henhold til deg pal.

OBS: sørg for at du tar dine mål barfot, vennligst la oss en melding hvis du trenger et par inches lagt til lengden for å tillate iført høye hæler.Vennligst ikke mål over klær forvente undertøyet, vil vi ta det i betraktning.For å sikre at du får en som passer perfekt kjole, den er sterkt anbefalt å forsyne oss andre størrelse målinger hvis det er nødvendig, ellers vil vi anslå til å gjøre.

Frakt:

1. Vi leverer til hele Verden, bortsett fra APO eller FPO.

2. Generelt, vil vi sende en kjole i 7 arbeidsdager etter at du har fullført betalingen av bestillingen, hvis du har gjort en bestilling i løpet av Kina Festivaler, eller våre travel sesong som måneden før Halloween, kan det ta 5-15 dager lenger.

3. Importer avgifter, skatter og avgifter er ikke inkludert i posten pris eller fraktkostnader. Disse kostnadene er kjøpers ansvar.

Returrett

1. Når du kjøper fra oss, ønsker vi å gjøre deg helt fornøyd. For kvaliteten problem , kan du be om bytte eller refusjon, vennligst gi grunn for returen og ta med så mange detaljer som mulig, laste opp bilder som tydelig viser problemet med elementet (hvis nødvendig).

2. For størrelse problemet , hvis kjole størrelse ikke kommer i spesifikasjonen som du har bestilt, kan du velge å gjøre justeringer på en lokal skredder, i så fall vil vi refundere skreddersøm koster så lenge kostnadene ikke overstiger det opprinnelige prisen av kjole med 50%. Hvis skreddersøm kostnader overstiger den opprinnelige prisen av kjole med 50%, vil vi refundere bare opp til et beløp som tilsvarer 50% av den kjolen er anskaffelseskost.Hvis en kjole som ikke passer inn på grunn av målefeil, så vil du være ansvarlig for alle kostnader.

3. Vennligst merk at vi ikke kan behandle alle produkter som returneres direkte uten noen informasjon til oss før. Du er anbefalt å ta kontakt med vårt etter-salg Kundeservice før du returnerer en vare, og de vil gi deg noen nyttige råd.

Tilbakemeldinger

Kundetilfredshet er veldig viktig for oss. Hvis du er fornøyd med varene, vennligst la oss en god rating. Hvis du ikke er fornøyd, kan du kontakte oss før du forlater din negative tilbakemeldinger. Vi kan arbeide sammen for å løse tvisten.


Skriv en omtale

Relaterte produkter