Testet for vaskemaskin styret XQB50-Y807SJ hovedkort linje 12


Merkelapper: for Vaskemaskin, test vaskemaskin, vaskemaskin styret, Billig for vaskemaskin, Høy Kvalitet test vaskemaskin, Kina vaskemaskin styret Leverandører.

397.44kr 422.81kr
  • På lager
  • s215


  • Pakken Vekt: 1.0kg (2.20lb.)
  • Pakke Størrelse: 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
  • Enhet Type: stykket

  • Type: Vaskemaskin Deler

Velkommen til !

Kjære venner , Våre produkt beskrivelse. 95% nye og 90% ny mening second-hand produkter, 100% ny mening nytt produkt.

Merk: noen ganger inntrykk av brukte produkter vil ha en liten ripe, men påvirker ikke fungere på maskinen, må kjøperen dersom tankene kan du ikke kjøpe.takk

Når du mottar produktet opplever problemer, kan du kontakte selgeren, for ikke å nevne tilfeldig tvist, vil vi løse problemet sammen.

Hei venn når du bekrefter bestillingen ,pls gjorde at styret og den modellen er den samme whit oss ,om ikke samme pls sende bildet til oss sjekke,takk

Shipping metode :

Kina post air mail,15-60days kommer,.vennligst ta kontakt med oss hvis du trenger andre shipping metode.

Kvalitet : 100% testet før levering .

Garanti : 2 måneders garanti.

Merk :

Kjære internasjonale Kunder,Velkommen til Guangzhou Deeli technology co.,ltd.Takk for at du støtter og stoler på oss. Vi prøver alltid å tilby kunden den beste service og produkter av høy kvalitet. Din tilfredshet er vår første prioritet!når du kjøper tilbehør har vi tester alle våre deler før du er klar til å sende, når du kjøper en power board og fikseringsenheten, må du gi meg din kreves spenning, status, eller andre detaljer.

Forskrift og forslag:

(1) Vi tar kun imot Ali-betale her..

(2) Hvis du trenger å bestille større mengder, ta kontakt med oss via mail, vi vil gi deg best rabatt.

(3) toll, skatter og avgifter er kjøpers ansvar.

(4) Vår shipping metode er gratis frakt ved Kina post air mail, ankommer tid er 15-60days,noen langt landet trenger mer enn 60days , er Selger ikke ansvarlig for levering tid, Det er gitt av transportøren, unntatt Helligdager, og kan variere med pakken og reisemål. Dersom leveringen blir forsinket eller gjenstander som er skadet under transport, må du sende oss e-post.

(5) Hvis du trenger andre shipping metode,vennligst ta kontakt med oss,kan vi gi følgende shipping metode: DHL,EMS,UPS,TNT,FEDEX.

(6) kan du la meldingen for å informere oss hvor mye for den verdi som å forkynne,dersom kjøperen ikke be om, for å sikre at kjøper får for tax free på import, vil vi erklære det som en "GAVE" med en lavere verdi. Denne lavere prisen ikke reflekterer den totale prisen du har betalt eller markedsverdien av produktet, og kan ikke gjelder for land med forskjellige tariff regler. Enhver import gebyrer eller avgifter er kjøpers ansvar.

(7) Vi vil sende elementet i løpet av 2-3 dager etter at betaling er mottatt.

(8) For rask og sikker levering grunner, vi vil bare sende bestillinger til leveringsadressen du har bekreftet med Escrow. Vennligst oppgi riktig adresse og telefonnummer.

Politikk:

1>> Vi lover at alle produktene er testet før levering!

2>> Kjøperen kan returnere varen i den opprinnelige pakken innen 5 dager etter mottak hvis du ikke er fornøyd med det/ vil Vi refundere deg eller sende erstatning til deg i løpet av 2-3 arbeidsdager etter at varen er mottatt.

3>> Hvis varene er ikke descried som vi lover, kan du ta kontakt med oss for å tilbakebetale penger eller exchange-en som er riktig for deg.

4>> produkter lett å skade under transport, så kan du åpne og merk av i boksen, og produktet når du får varene, hvis boksen er ødelagt til ulik form, kan du ta et bilde og bevis for skadet-boksen, og deretter be om postmannen for å bekrefte situasjonen. På denne måten, når du gir meg bevis, kan vi be for rederiet å kompensere for oss. Dette er viktig og vil beskytte vår fortjeneste.

5>> hvis produktene ikke fungerer når du har mottatt det , kan det være mange grunner. Vennligst ta kontakt med oss, vil vi prøve å løse problemet , hvis du ønsker å sende den tilbake ,vi er ikke ansvarlig for retur frakt. Men vi vil sende en annen til deg for gratis levering av Kina post air mail,når vi får problematisk produktet.

Tilbakemeldinger:

A. kundetilfredshet er veldig viktig for oss. Vennligst ikke la noen nøytrale eller negative tilbakemeldinger før du kontakte oss .Negative tilbakemeldinger er ikke den beste måten å løse eventuelle problem. Vi kan arbeide sammen for å løse tvisten.

B. Ta kontakt med landets tollsted for å finne ut hva disse ekstra skatt vil bli før budgivning eller kjøpe

C. Vennligst gi oss postive tilbakemeldinger hvis du er fornøyd med produktet.Vi vil svare deg på eventuelle spørsmål innen 24 timer og du prøve å sikre deg før du forlater tilbakemeldinger.


Skriv en omtale

Relaterte produkter