1pc Profesjonell Øye Vippene Pensel, Kosmetiske Makeup Verktøy Øyevipper Børster


Merkelapper: Øyenvippe pensel, lash pensel, øye vippene pensel, Billige øyenvippe pensel, Høy Kvalitet lash pensel, Kina øye vippene børste Leverandører.

11.27kr
  • På lager
  • s18


  • Pakken Vekt: 0.01kg (0.02lb.)
  • Pakke Størrelse: 20cm x 8cm x 5cm (7.87in x 3.15in x 1.97in)
  • Enhet Type: stykket

  • Håndtak Materiale: Tre
  • Element Type: Makeup Børste
  • Brukes Med: Øyevipper
  • Børste Materiale: Syntetiske Hår,Nylon

Frakt:

1. Når du foretar en bestilling, kan du velge fraktmetode og betale for ordren inkludert frakt gebyr. Vi sender varene innen 5 dager

når betalingen er fullført.

2. Vi kan ikke garantere levering tid på alle internasjonale forsendelser på grunn av forskjeller i toll behandlingstiden i de enkelte land, som kan påvirke hvor raskt produktet er inspisert. Vær oppmerksom på at kjøpere er ansvarlig for alle ytterligere toll avgifter, kurtasje, skatter og avgifter for import til landet. Disse tilleggsavgifter kan hentes på leveringstidspunktet. Vi vil ikke refundere fraktkostnader for nektet forsendelser.

Frakt kostnader inkluderer ikke eventuelle import skatter og avgifter, og kjøpere er ansvarlig for toll.

Returnerer:

1. Vi gjør vårt beste for å betjene våre kunder best vi kan.

2. Vi vil refundere deg hvis du returnere varene innen 15 dager etter mottak av varer som helst grunn. Men kjøperen bør sørge for at varene er returnert i sin opprinnelige betingelser. Hvis varene er skadet eller gå tapt når de blir returnert, vil kjøperen være ansvarlig for slike skader eller tap, og vi vil ikke gi kjøperen en full refusjon. Kjøperen bør prøve å fremsette en klage med den logistiske selskapet å gjenopprette kostnadene ved skade eller tap.

3. Kjøper være ansvarlig for fraktkostnadene til å returnere elementene.

Garanti-Og Vedlikehold:

1. Vi tilbyr en 1-måneds gratis erstatning. Kjøpere kan også be om en erstatning innen 15 dager fra mottak av produktet . Kjøperen bør du returnere produktet i original forhold til oss, og de skal bære kostnader for retur.

2. Vi tilbyr også 24-måneders gratis vedlikehold. Kjøperen bør du returnere produktet i original forhold til oss, og de skal bære kostnader for retur. Hvis en del som er nødvendig for å skiftes ut, bør kjøperen også betale for kostnadene av deler skiftes ut.

3. Før du returnerer varene, må du bekrefte returadresse og logistikk metode med oss. Etter du gir elementene til den logistiske selskapet, kan du sende oss sporingsnummer. Så snart vi mottar varene, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Tilbakemeldinger:

1. Din tilfredshet og positive tilbakemeldinger er veldig viktige for oss. Vennligst la positive tilbakemeldinger og 5 stjerner hvis du er fornøyd med våre varer og tjenester.

2. Hvis du har noen problemer med våre produkter eller tjenester, ta gjerne kontakt med oss først, før du forlater negative tilbakemeldinger. Vi vil gjøre vårt beste for å løse eventuelle problemer og gir deg den beste kundeservice.


Skriv en omtale

Relaterte produkter