Mr. Niscar 1 Sett/12 Stk Lysende Lat Skoen Blonder Fleksibel Og Elastisk Uavgjort Skolisse Silikon Fluorescens Flash-Sport Skolisser


Merkelapper: StartEngros.net, StartEngros.net, online shopping, Automotive, Telefoner Og Tilbehør, Datamaskiner Og Elektronikk, mote, Skjønnhet & Helse, Hjem & Hage, Leker & Sport, Bryllup Og Arrangementer.

56.28kr 93.77kr
 • På lager
 • s1339


 • Pakken Vekt: 0.1kg (0.22lb.)
 • Pakke Størrelse: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
 • Enhet Type: Sett

 • Form:
 • Element Type: Skolisser
 • Egnet for:
 • Modell Nummer: HSM01-01-13
 • Merkenavnet: Mr.Niscar
 • Funksjon: Elastisk Silikon Skolisser
 • Materiale:
 • Mønster Type: Solid
 • Fade:
 • Farge:
 • Bestillingen din skolisse må vite:

Russiske Kunder Betale Oppmerksomhet Kan Du

Vennligst fyll inn fullt navn i den leveringsadressen Som i henhold til landets nye toll-politikk, Hvis du ikke gjør det, kan du ikke være i stand til å motta pakker.

Vennligst se målinger tabellen nedenfor for dimensjonering: Skolissene Funksjoner: Form: Elastisk Silikon Skolissene Farge: 13 Farge. Materiale: Silikon-Skoen Blonder Fade: Ikke Egnet for: Lerret Sko,Casual Sko,Flate Sko,Atletisk Sport Flate Sko. Skolisse-Funksjonen: [fargeekthet] [strekkfasthet] er i tråd med internasjonale standarder og er miljøvennlig. Bestillingen din skolisse må vite: kan du fortelle oss at du bestiller skolissene "Antall Farge".

Frakt Detaljer: Vi Garanterer å sende Ut Innen 3 - 5 Dager Afrer Betaling Bekreftelses (Bortsett fra på Ferie). Usa Vil Vi Sende Med USPS (ePacket), Ca 5 - 15 arbeidsdag for Å Komme frem. Andre Land Vil Vi Sende Med Kina Post Air Mail, Ca 15 - 35 arbeidsdag for å Komme frem. Vennligst Bli Ber Informert om At Vi Er Ikke Ansvarlig For Skatt Under Levering, Vi Vil Merke Sko Som Gaver Til Hensikt å Unngå Tariff, Men Vi Kan Ikke Være i Stand til Å Unngå Det Hver Gang Som Politikken Er Forskjellig I Hvert Land. Hvis Du ikke Har Mottatt Varen På leveringstidspunktet, kan du Kontakte Oss Via E-post, Hvis Du Har Noen Spørsmål, Normalt, Din e-Post Vil Bli Besvart Innen 24 Timer. Alle Produkter Er Strenge Sjekker Før Forsendelse, Vi sender Varen I Henhold Til Alixpress 's-Postadressen Som Du Fyller ut ,Så må du kontrollere At Adressen I Alixpress Er Matchet Med Frakt av Adreess Før Du Betaler. Russiske Kunder Betale Oppmerksomhet kan du: Vennligst fyll ut fullt navn på avsender. Som i henhold til landets nye toll-politikk, Hvis du ikke gjør det,kan du ikke være i stand til å motta pakker. Når Postmannen Plukket Opp Varen Fra Vårt Lager, Vil Vi Gi deg Et sporingsnummer Og Sporing Web, Kan Du Vise Sin Oppdatert Forsendelsen På Nettet, noe Som Vil Bli Vist i 3-10 Dager.

Tilbakemeldinger: Dersom Du Er Fornøyd Med Kjøpet, Og Tjenesten Vår, Vil Vi sette Stor Pris på Om Du Gir Oss En Fem - stjerners Tilbakemeldinger. Positiv Tilbakemelding Er Veldig Viktig For Oss.Din Oppmuntring Vil Holde Oss Fremover. Vi Håper Du Kan Samle Vår Butikk,Ofte På Besøk. Jeg Vil Gi Deg Den Beste Rabatt Når Du Kjøper Nytt. Vi Er I God Tro Management, Trenger, Kunder,Mer Trenger De Gamle Kunde Å Støtte Vennligst Kontakt Oss Før Du Åpner En Tvist Eller Å Forlate Noen Nøytral/Negative Tilbakemeldinger. Vi Bryr oss Om Hver Kjøper Og Vil Gjøre Vår Forsøke å Løse Eventuelle Problem I En God Bedrift Måte til Din Tilfredshet Er Vår NO. 1 Prioritet

Betaling&Garanti: Vi Aksepterer: Visa, Master Card, Escrow . Vi Godtar Retur Og Bytte For Nye Produkter Innen 7 dager fra leveringsdato, Opplyser Produkter Kan Ikke Bli Returnert. Bare Hvis Det 's Feil I Kvalitet På De Produkter Vi Vil Betale For Frakt, Så Når Du Kjøper Produkter, Slik Som Sko, må du Lage Din Størrelse Bekreftet Når du Plasserer Ordren. Den Sko er Oppført nedenfor, Er Målt I Kinesisk Størrelse, Ikke-Standarden OSS Eller EUR Størrelse, kan du I Henhold Til Sko Størrelse oversikt til Å Velge Størrelsen som er I Samsvar Med Dine Lengde på Føttene, Hvis Du Har En Fett Føtter, En Større Størrelse Er Foreslått. Når Foreta Betaling Med Sperret, Vil Du Pengene Er Satt Inn Med Din Konto. Penger Er Bare Sluppet Til Oss Etter At Du Har Bekreftet Levering.Betaling Må skje Innen 3 Dager etter Bestilling, Hvis Du Kan 't Kassa Umiddelbart Etter Auksjonen i Nærheten, Vennligst Vent Noen Minutter, Og Prøv på nytt.

Kontakt Oss: Vi Ligger I Den kjente Global Business Center-Shenzhen I Kina, Vi Har Den Unike Geografiske Fordeler Og Velstand For utenrikshandel.Vi Tilbyr Et Stort Antall Elektroniske Bedrifter Fra Hele Verden. Du Betaler På Fabrikken Pris!Vi Selger Splitter Nye Elementer Direkte Fra Fabrikk I Asia.Derfor er Våre Priser Er Så Konkurransedyktige. For Å Opprettholde Kvaliteten Kontroll Vi Selv Gjøre For Å Inspisere For Hvert Element Før Forsendelse.Alle Produktene Er 100% Nye Og Inspisert Alle E-Post Vil Bli Besvart Innen 24 Timer.Vennligst legg Igjen En Melding I Trade Manager, Hvis Du ikke Mottar et Svar, Vennligst Re-Sendt til Din E-post Og Vi Vil Svare Deg SÅ Snart Som Mulig. Våre Trademanager: cn1501188374


Skriv en omtale

Relaterte produkter