1 boks (10 stykker) Bb Sopran saksofon siv tykkelse 2.5 / 3 klassisk saksofon siv populære/Jazz Sopran saksofon siv


Merkelapper: saksofon leketøy, reedbryter nærhet sensor, reed anlegg, Billige saksofon leketøy, Høy Kvalitet reedbryter nærhet sensor, Kina reed anlegg Leverandører.

112.28kr 165.08kr
 • På lager
 • s1158


 • Enhet Type: mye (10 stk/mye)
 • Pakke Størrelse: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
 • Pakken Vekt: 0.1kg (0.22lb.)

 • Stil/Egnet: Klassisk musikk/ populærmusikk / Jazz/Blues musikk
 • Merkenavnet: DUM KATT
 • Tykkelse\styrke: 2.5 / 3
 • Navn : Sopran Saksofon siv
 • farge: styrke 2half 10pcs, styrke 3 for 10pcs
 • materiale kvalitet: High-grade reed
 • Antall: 10 stykker
 • Type: Sopran Saksofon (Bb)
 • Modell Nummer: YC-R-S-24

Kanskje trenger du også:

Dette Halm er litt tynn enn vandoren og mer lys og bred lyd enn vandoren, dette halm er mer lett å kontrollere, passer for Praksis og ytelse. Gjelder for Klassisk(Tranditional)/ Pop/ Jazz-stil.

Valg Siv Tykkelse

Det er to tykkelse av siv for deg valg

Vennligst legg igjen beskjed til oss som

T hicknes (2.5 / 3) trenger du ? Hvis du har noen spørsmål, vennligst ta kontakt med oss først, vil vi respons i 8 timer, takk ! (Hvis du har "What' s App" i deg mobilephone, vennligst Kontakt oss: Våre Mobiltelefon Nummer er: +8613632638320)

Vanlige Spørsmål

Om Tariff(SKATT):

Vi vanligvis erklærer pakke med svært Lav Verdi for toll faktura til hensikt å spare ekstra avgifter. Hvis du har noen spesielle requirment om tilpasset fakturabeløpet eller andre requirment, vennligst la oss få vite det før vi gjør at sendingen.

Fordi toll tilfeldig identifikasjon ture erklæring verdi,hvis det er produsere noen toll, avgifter og gebyrer i ditt land ikke inkludert i posten pris eller fraktkostnader, anklagene er kundens ansvar, så vennligst sjekk med leverandøren av landets tollsted for å finne ut hva disse ekstra kostnadene vil være.

Håper du kan forstå & surpport!

Internasjonal Frakt:

1. Når vi tilbyr gratis frakt mer enn én transportør, vil vi velge en av dem av oss selv.

2. Varen vil bli sendt innen 3-7 arbeidsdager så snart din Betaling er Bekreftet. Noen ganger dato vil bli forsinket på grunn av en mangel. Imidlertid, vil vi informere deg via E-post.

3. Leveringstid: Vi kan ikke garantere levering tid på alle internasjonale forsendelser på grunn av forskjeller i toll behandlingstiden i de enkelte land, som kan påvirke hvor raskt produktet er inspisert. Hvis du ønsker raskere levering, kan du velge EMS/DHL/Fedex/UPS som transportmiddel.

1) Hvis du ikke har mottatt varen i gang, eller du har noen spørsmål, kan du kontakte oss via e-post eller AlieExpress meldingen, vil vi svare deg i løpet av 24 Timer.Vi vil prøve vårt beste for å gi deg den beste løsningen ved kommunikasjon.

2). Vi leverer til StartEngros.net' - postadresse. Vennligst sørg for at din adresse i StartEngros.net er riktig. Eksterne Området mot et Pristillegg: Hvis din adresse tilhører Avsidesliggende Området. Vi har rett til å be deg om å betale mer Avsidesliggende Område mot et Tilleggsgebyr igjen selv om du allerede er ferdig med betalingen av bestillingen din.

Tilbakemeldinger :

1) Din Tilbakemelding er veldig viktig for oss, vennligst forlat gode tilbakemeldinger hvis du er fornøyd med vårt produkt eller tjeneste, takk så mye!

2) Vi alltid tilbyr den beste pris for god kvalitet på varer og tjenester til deg.

3) Vennligst kontakt oss før du forlater nøytral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) tilbakemeldinger. Vi vil prøve vårt beste for å løse problemet og legge igjen en lykkelig shopping humør her.

4) Air-E-Post-kostnaden er den billigste, men leveringstiden er avhengig av postkontoret. Vær så snill å aldri forlate negative tilbakemeldinger til oss på grunn av sen dato kommer. Det er virkelig ute av vår kontroll. Takk!

Påminnelse:

1. Vi selger alle splitter nye elementer direkte fra fabrikk i Kina. Vi garanterer at våre produkter er helt nye. Vi tilbyr alltid den beste prisen for beste varer og tjenester til deg.

2. Vi bryr oss om våre kunder. Vi garanterer 100% kundetilfredshet. Hvis varen ikke er som beskrevet eller feil når du mottar den, vil vi bytte den for deg uten ekstra kostnad.

3. Vennligst kontakt oss med eventuelle kommentarer, spørsmål eller forslag som du kan ha, vil vi gjerne hjelpe deg.

4. For kvalitetskontroll vi selv gjøre for å inspisere for hvert element før forsendelse. Alle produktene er 100% nye og inspisert.

5. Vi håper å utvikle en sterk, langsiktig, gjensidig fordelaktig forhold med deg.

6. Hvis du er interessant i våre produkter, kan du for & betale den nå!


Skriv en omtale

Relaterte produkter